Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Personal menu
0
Φιλτρα
Close

MAYBELLINE

Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα της MAYBELLINE LASH SENSATIONAL  EXTRA  BLACK MASCARA

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL EXTRA BLACK MASCARA

Ήξερες ότι έχουμε περισσότερα από ένα στρώματα βλεφαρίδων? Μόνο η Lash Sensational αποκαλύπτει το 100% των βλεφαρίδων σου ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Δοκίμασε τώρα τη νέα Lash Sensational με το επαναστατικό βουρτσάκι που διαθέτει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές ακίδες τις ξεδιπλώνουν! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Χρησιμοποίησε την εσωτερική μεριά από το βουρτσάκι για να φτάσεις τη ρίζα των βλεφαρίδων. Με την εξωτερική πλευρά πέρνα τις άκρες των βλεφαρίδων για εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας!
13,80€ 6,90€
Εικόνα της MAYBELLINE LASH SENSATIONAL INTENSE BLACK MASCARA

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL INTENSE BLACK MASCARA

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL INTENSE BLACK MASCARA Ήξερες ότι έχουμε περισσότερα από ένα στρώματα βλεφαρίδων? Μόνο η Lash Sensational αποκαλύπτει το 100% των βλεφαρίδων σου ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Δοκίμασε τώρα τη νέα Lash Sensational με το επαναστατικό βουρτσάκι που διαθέτει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές ακίδες τις ξεδιπλώνουν! ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Χρησιμοποίησε την εσωτερική μεριά από το βουρτσάκι για να φτάσεις τη ρίζα των βλεφαρίδων. Με την εξωτερική πλευρά πέρνα τις άκρες των βλεφαρίδων για εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας!
13,80€ 6,90€
Εικόνα της MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS MASCARA

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS MASCARA

Η Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara είναι η εξέλιξη της αγαπημένης σου μάσκαρα από τη Maybelline! Έρχεται με νέα σύσταση, εμπλουτισμένη με πολύτιμα έλαια που θα σου χαρίσουν πιο απαλές και πυκνές βλεφαρίδες! Θα την αγαπήσεις γιατί το πατενταρισμένο βουρτσάκι της έχει 10 επίπεδα τριχών, που θα αναδείξει όλα τα στρώματα των βλεφαρίδων, δίνοντας το εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας!
13,80€ 6,90€
Εικόνα της MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL 100% BLACK

MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL 100% BLACK

Σύνθεση εμπλουτισμένη με κολλαγόνο που ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντάς τους όγκο.
14,00€ 6,90€
Εικόνα της MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL BIG SHOT

MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL BIG SHOT

MAYBELLINE COLOSSAL BIG SHOT BLACK Απογείωσε τις βλεφαρίδες σου με ένα shot για απίστευτο όγκο. Η νέα Maybelline Colossal Big Shot Black με το απίστευτο τεράστιο βουρτσάκι της προσφέρει έντονο όγκο με ένα πέρασμα! Πίστεψέ το! Το βουρτσάκι της διαθέτει μοναδικές, κυματιστές τρίχες που γυρίζουν τις βλεφαρίδες, ενώ ο τύπος κολλαγόνου προσφέρει έντονο όγκο. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ H νέα Colossal Big Shot Black προσφέρει όγκο με μόνο ένα πέρασμα. Το τεράστιο βουρτσάκι με τις κυματιστές ακίδες προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από τη ρίζα ως την άκρη. Big shot βλεφαρίδες. Ι want them now! Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βήμα 1. Περάστε το Big Shot βουρτσάκι από τη ρίζα ως τις άκρες για τη δραματική ένταση. Βήμα 2. Επαναλάβετε για ακόμα μεγαλύτερο όγκο. Βήμα 3. Μην αφήνετε μάσκαρα στεγνώσει μεταξύ των στρώσεων. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνε ανάποδη τοποθέτηση. Ξεκίνα από την πάνω πλευρά των βλεφαρίδων κάνοντας ταυτόχρονα περιστροφική κίνηση με το βουρτσάκι.
13,80€ 6,90€
Εικόνα της MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL GO EXTREME

MAYBELLINE MASCARA COLOSSAL GO EXTREME

Τώρα δεν υπάρχει κανένα όριο για τις βλεφαρίδες σου! Το πρώτο βουρτσάκι με διπλές καμπύλες είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει έξτρα όγκο. Με 20 φορές περισσότερο κολλαγόνο. Για υπέρογκο βλέμμα! Οι βλεφαρίδες δείχνουν υπέρογκες!!
14,00€ 6,90€
Newsletter